Helsingin suosituimmat yökerhot

Helsingin yöelämä tarjoaa viihdettä moneen makuun. Mukavaa menoa löytyy niin vauhdikkaista tanssiklubeista, ravintoloista kuin myös legendaarisista rockbaareista aina suosittuihin yökerhoihin asti. Pääkaupunkiseudulla yökerhot avautuvat yleisölle klo 22.00 ja sulkeutuvat aamuyöllä klo 04.00. Tutustutaan seuraavaksi Helsingin suosituimpiin yökerhoihin.

Yksilöllisiin, asiakasystävällisiin yökerhoihin kannattaa lähteä katsomaan vaikka kauempaakin. Miksi et viettäisi vaikka nautinnollista Helsinki-päivää/viikkoa työn tai loman merkeissä, jonka kruunaisi mukava vierailu rentouttavaan yökerhoon? Virkistävää lomaa varten voi säästää tai hakea vaikka edullista lainaa verkosta. Kilpailuta lainat, sillä se on helppoa ja nopeaa, lainahakemuksen voi laatia mukavasti verkossa, lainatarjouksen voi saada 25 pankilta ja rahalaitokselta ja lainaa voi saada suurimmillaan jopa huikeat 70 000 euroa.

Helsingin suosituimmat yökerhot

  • Ateljee-baari

Helsingin suosituimpiin yökerhoihin kuuluu muun muassa Ateljee-baari. Ateljee sijaitsee todella hyvällä paikalla, eli Hotel Tornin yläosassa. Ateljee Baari hemmottelee asiakkaitaan maistuvilla drinkeillä, cocktaileilla, mojitoilla ja silmiä hivelevän upealla taiteella. Mikä parasta, 70 metrin korkeudessa sijaitsevaa yökerho tarjoaa hulppean näkymän vaikkapa keskiyön auringon tai huikean auringonlaskun seuraamiseen.

  • Apollo Live Club

Apollo Live Club -yökerho löytyy aivan Helsingin keskustasta, eli Forum-ostoskeskuksesta. Viikonloppuisin tarjolla on loistavaa live-musiikkia ja karaokea aina aamun pikkutunneille asti. Arkisin paikan päällä voi seurata myös viihdyttäviä teatteri- ja stand-up -esityksiä.

  • Kokomo Tikibar

Kokomo Tikibar vie asiakkaansa mukaan aurinkoisen Tyynenmeren, kuten ihanan Havaijin tunnelmaan Paikan upean tunnelmaan kannattaa tulla tutustumaan joko yksin tai vaikkapa ystävien kera.

  • Café Cavelier

Café Cavelier tarjoaa mukavaa ja rentoa tunnelmaa musiikillisten live-esitysten tai vaikkapa vain viihdyttävien keskustelujen ja leivonnaisten merkeissä. Cafe Cavelier on niin sanottu gay-baari, joka on suunnattu sateenkaarivähemmistölle.

Muistathan, että netistä löytyy monia upeita pääkaupunkiseudulla sijaitsevia yökerhoja, joten ei muuta kuin tutustumaan!

Yökerhojen kohderyhmä ja merkitys nykyään

Mitä ihmiset yökerhoista hakevat ja saavat? Asiasta on tehty erilaisia tutkimuksia. Useimmat pitävät hauskasta seurasta, hyvästä musiikista, tanssista, haluavat nauttia alkoholia valvotusti tai haluavat vain rentoutua voimia vieneen työ- tai opiskeluviikon jälkeen.

Yökerhojen suurin kävijäryhmä on 23-35 vuotiaat, mutta luonnollisesti myös vanhemmat henkilöt. Yökerhojen tarjontaa halutaan yleisesti vertailla, joten käynti eri yökerhoissa on pääkaupunkiseudulla erittäin suosittua. Yökerhoista keskustellaan sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa, Facebookissa ja Twitter -palvelussa. Suosittua on myös kirjoittaa blogikirjoitus yökerhoista tai keskustella yökerhojen paremmuudesta ystävien kera. Yhdeksi tärkeäksi valintaperusteeksi “omaa yökerhoa” valitessa nousevat usein yökerhon ajankohtaiset tarjoukset ja paikan päällä esitettävä musiikki. Nykyään yökerhoissa voi käydä kuka tahansa aikuisikään ehtinyt henkilö eikä kukaan ihmettele, jos esimerkiksi avo-tai avioliitossa oleva henkilö käy baarissa tai yökerhossa. Yökerhoista voidaan hakea myös upeita elämyksiä, tutustua uusiin ihmisiin ja erilaisiin drinkkeihin tai etsiä vaikkapa “elämän suurinta rakkautta”, eli oikeanlaista seurustelukumppania.

Kuinka usein yökerhoissa käydään?

Erilaisten tutkimusten mukaan yökerhoissa käydään noin 1-3 kertaa kuukautta kohden. Keskiarvona voidaan todeta, että naiset käyvät noin 1-3 kertaa kuukaudessa ja miehet 4-6 kertaa kuukaudessa rentoutumassa tai vertailemassa yökerhojen tarjontaa. Esiintyjien ja drinkkivalikoiman lisäksi myös miellyttävän ja asiakasystävällisen henkilökunnan merkitys on tärkeä. Asiakkaat haluavat ennen kaikkea kokea itsensä tervetulleiksi. Internetistä löytyy myös hyviä vinkkejä siitä, kuinka jokainen voi säästää rahaa yökerhossa käydessään. Erittäin suosittuja ovat myös monien yökerhojen niin sanotut Happy Hour -tunnit. Tietoa hyvistä yökerhoista saadaan muun muassa sosiaalisen median kanavista, kuten Instagram, Twitter tai Facebook. Tietoa tarjoavat myös ystävät, sanoma- tai aikakauslehdet, radio tai jokin muu tietolähde.

Uskollisuus “omaa yökerhoa” kohtaan on tärkeää, mutta erityisesti ystävien kanssa halutaan kiertää ja vertailla useita yökerhoja yleensä viikonloppuisin. Helsingin yökerhot palvelevat paitsi paikallisia asiakkaita myös asiakkaita kaikkialta Suomesta, jopa ulkomailta asti. Ei siis muuta kuin tutustumaan ja viihtymään!