Tutustu Helsingin yöelämään ja ihastu monipuoliseen tarjontaan

Oletko sinä vieraillut laadukkaissa pääkaupunkiseudun baareissa ja yökerhoissa? Tiesitkö, että viime vuosina yöelämä Helsingissä on ollut erittäin aktiivista tilapäisestä hiljentymisestä (Covid 19 -viruksesta) huolimatta. Helsingissä on erittäin monipuolinen valikoima yökerhoja, ravintoloita ja baareja. Menoa ja meininkiä, maistuvia drinkkejä sekä tunnelmallista elävää musiikkia löytyy jokaiseen makuun.

Tule nauttimaan mukavasta tunnelmasta

Helsingin pubit, klubit, baarit ja yökerhot kutsuvat ihmisiä läheltä ja kaukaa. Oletko tänään menossa discoon vai kenties suosittuun rock-konserttiin? Ei huolta, sillä kaikkea löytyy. Yökerhojen omassa maailmassa kilpailu on nykyään todella kovaa. Myös asiakkaiden vaatimukset ja juhlimistavat ovat muuttuneet, joihin yökerhojen on luonnollisesti vastattava. Mitä baarien omistajilta ja henkilökunnalta siis vaaditaan? Vastaus on, että kykyä ja tahtoa muutoksiin, entistä parempaa palvelualttiutta, hyvin koulutettua henkilökuntaa ja laadukasta tarjontaa erityisesti viihteen, kuten live-musiikin tarjonnassa.

Eipä siis muuta kuin “parasta päälle” ja yökerhoon! Katsotaan seuraavaksi, minkälaista viihdettä Helsingissä on tarjolla. Esittelyssä on Helsingin suosituimpia baareja ja yökerhoja.

Menomestoja moneen makuun

  • Bar Liamas

Eteläamerikkalaiseen iloon ja rohkeuteen perustuva luksusluokan yökerho Bar Liamas sijaitsee Helsingin Iso-Roballa osoitteessa Iso Roobertinkatu 14, 00120 Helsinki. Bar Liamas tarjoaa todella laadukkaan tequila-, olut-, ja etenkin rommivalikoiman. Asiakkaan iloksi voidaan myös tarjota, että suosittua mojitoa voi annostella itselleen sekä “kannuittain että laseittain.” Myös drinkkilista vaihtuu usein, joten ei muuta kuin tutustumaan.

  • Holiday Bar

Suositun Holiday bar -yökerhon suurimpia valtteja ovat täydellinen sijainti ja upea aurinkoterassi. Holiday bar yökerho sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa värikkäine sisätiloineen. Paikan tunnelmasta voi nauttia yhä useammin live-musiikin säestyksellä. Holiday Bar -yökerhon tunnelman voi tutustua osoitteessa Kanavaranta 7, 00170 Helsinki.

  • Rockbistro Bar Loosister

Rockbistro Bar Loosister -rockbaari on vastaus monien asiakkaiden toiveisiin. Paikanpäällä on mahtava tunnelma, korvia hivelevää live-musiikkia, aitoa pienpanimo-olutta ja mikä parasta ruokaa löytyy myös kasvisruokavaliota noudattaville. Rockbistro Bar Loosister sijaitsee kaikille helsinkiläisille tutussa ja perinteisessä Helsingin Kalliossa osoitteessa Hämeentie 50, 00500 Helsinki.

  • Liberty Or Death -cocktailbaari

Liberty Or Death -cocktailbaarin tunnelmaan kannattaa saapua tutustumaan sekä läheltä että kaukaa. Baarista löytyvät paikan nimeen sopivat tummanpuhuvat kalusteet ja salaperäinen tunnelma. Cocktailmenu persoonallisine juomineen vaihtuu kuukausittain, joten minkälaisen drinkin sinä haluaisit tänään? Liberty or Death sijaitsee osoitteessa Erottajankatu 5, 00130 Helsinki.