Täydelliset polttarit Helsingissä? Nappaa tästä parhaat vinkit talteen!

Onko paras tyttökaverisi menossa naimisiin? Naimisiinmeno ja sen ympärillä pyörivä häähumu on ihanaa aikaa – siihen liittyy pukujen sovittelua, sormusten valitsemista, valkoisia hepeneitä, 5 star hotel in Helsinki, jotakin uutta, jotakin vanhaa, jotakin lainattua ja jotakin sinistä sekä kaikkien aikojen parhaat bileet viimeisenä sinkkupäivänä! Jos sinulle on langennut kunnia toimia kaasona tai morsiusneitona, liittyy tehtävään paljon vastuuta, nimittäin on sinun kontollasi pitää huolta siitä, että näistä bileistä tulee morsiolle ikimuistoiset. Liikaa paineita? Ei hätää – me ojennamme auttavan kätemme! Tästä artikkelista voit poimia parhaat vinkit ikimuistoisiin polttareihin Helsingissä. Tätä hän ei tule koskaan unohtamaan!

Panosta majoitukseen

Siinä missä päivän ohjelma on yleensä kaikkien huulilla, eräs toinen pikku seikka jää usein vaille tarvitsemaansa huomiota – majoitus! Mikä kruunaisikaan ikimuistoiset polttarit paremmin, kuin yö Helsingin parhaassa hotellissa – no ei mikään! Naimisiin mennään vain kerran elämässä, joten nyt saa tuhlailla. Varatkaa hotellin paras sviitti, skumppaa ja suklaata – näissä olosuhteissa kelpaa kilistellä, vetää punat huuliin ja valmistautua iltaan. Helsingin Kamppia parempaa hotellia saa Suomesta etsiä – eikä kilpailijaa taatusti löydy. Luksusoltavat, maamme paras palvelu ja aina modernit tilat takaavat ikimuistoiset juhlat.

Ikimuistoista tekemistä

Polttaripäivän aktiviteetit ovat täysin kustomoitavissa päivänsankarin mukaan. Joillekin tärkeitä ovat morsiussaunan tyyppiset perinteet, toiset taas arvostavat jotakin liikunnallisempaa aktiviteettia, kuten värikuulasotaa, kolmannet toivovat polttaripäivältään huomenlahjakuvauksia osaavan kuvaajan kanssa. Joka tapauksessa illan kruunaa villi yö Helsingin yöelämän hulinassa – tämän on vika ilta naimattomana naisena!